W0A2465

De Hvide Svaner Camping

Siden åbningen i 1972, har vores campingplads sat rammen for danskernes bedste ferieoplevelser.

På Saltø Gods opstår i 1960'erne idéen til campingpladsen De Hvide Svaner.
Det er Lehnsgreve Carl og hans hustru Lehnsgrevinde Anita von Scheel-Plessen, der gik forrest med ønsket om at bruge det unikke jordstykke ved fjord-bredden tæt på fiskerbyen Karrebæksminde til en campingplads for danskerne.

I 1972 kunne Lehnsgrevinden og hendes søn, Greve Carl-Alexander derfor åbne De Hvide Svaner Camping.

Lehnsgrevinden og Greve Carl-Alexander skabte med flid, visioner og varme en campingplads, der nu er rammen for mange danskeres bedste ferieoplevelser. Flere af pladsens faste gæster har i dag friske minder om den karismatiske Lehnsgrevinde. Historierne fortæller, hvordan Lehnsgrevinden samlede gæsterne til levende fortællinger ved lejrbålet eller malede med pladsens børn.

Den nu afdøde Lehnsgrevinde Anita von Scheel-Plessen fulgte sit hjertebarn, De Hvide Svaner, tæt, men i dag er det Lehnsgrevindens barnebarn Greve Carl-Christian von Scheel-Plessen, der bærer traditionen videre på en af Sjællands største og mest populære campingpladser.

Campingpladsen i dag

De Hvide Svaner er campingferie på alle måder. Man kan bo i egen campingvogn på en standardplads, eller prøve en af de store komfortpladser på mindst 140 kvadratmeter med egen vand, el og afløb - og den flotteste udsigt over fjorden. Det er også muligt at leje en feriehytte eller campingvogn på pladsen. 

De Hvide Svaner er en plads for alle aldre – ikke mindst børnenes. Her er f.eks. swimmingpool, legeland med hoppepuder, trampoliner, minigolf og fodboldbane. Aktivitetsforeningen på campingpladsen er kendt for sine hyggelige, alsidige og sjove aktiviteter, der med garanti giver gode oplevelser, ømme lattermuskler og måske nye venner. Her bidrager flere af pladsens faste gæster med frivillig arbejdskraft og gode idéer til aktivitetstilbud og udvikling af pladsen.

Men på De Hvide Svaner er der også mulighed for at trække sig fra aktiviteterne og i stedet nyde roen og områdets smukke natur. En gåtur til fjorden eller en tur på det stille vand i en af vandcyklerne er populært blandt gæsterne. Man  kan også selv tage kajak eller båd med og nyde livet på vandet fra vores bådebro.

Dronefilm  af campingpladsen

Kontakt
De Hvide Svaner

Har du spørgsmål, behov for information eller hjælp til at booke et besøg  - så kontakt os!

Adresse:
Karrebækvej 741
4736 Karrebæksminde

Telefon:
5544 2415

Mail:
info@dehvidesvaner.dk

Besøg vores hjemmeside ›

W0A2980

Book plads

Er du interesseret i mulighederne, priserne eller i at booke en plads på De Hvide Svaner?

Læs mere ›

W0A2842

Aktiviteter

Ønsker du at se vores aktiviteter og arrangementer på De Hvide Svaner?

Læs mere ›